14 januari 2012

I går: fick jag stressa hem från jobbet (9 timmar övertid, wooh!). Kom hem, hoppade in i duschen, klädde på mig, packade väskan, käkade "middag" och satte på mig ytterkläderna på mindre än tjugo minuter. Skulle nämligen iväg på en föreställning med pappa på Intiman där Galenskaparna och Aftershave skulle spela Hagmans konditori. (Parantes ett: som en av tre julklappar från honom) ( Parantes två: jag ville vara med deras gäng när jag var liten. tyckte dom var jätteroliga redan som liten. Jag är typ uppväxt med dom. Nörd.)

I dag: har jag äntligen lämnat in alla mina fem engångskameror för framkallning. Ska hämta dem nästa vecka. Är spänd på att se hur undervattenskamerans bilder blev. Har aldrig provat analoga bilder förut.
Sedan har jag handlat mat och lite onyttigheter till kvällens planer! Samt färgat håret och städat mitt rum.
Nu är allt tipptopp. Typ.


I kväll: kommer tre kära vänner hit för en liten spelkväll, kaffe och skitsnack. Kul!

1 kommentar:

  1. När Saga var liten var hon livrädd för Galenskaparna och Aftershave. När det kom inslag med dem på tv satt hon och darrade av skräck. Det fanns en serie som hette "himla många program" eller nåt liknande som jag försökte titta på ibland, men bara hon hörde ljudet så fick hon värsta paniken. Hon var verkligen vettskrämd. Undrar hur hon skulle känna nu???

    SvaraRadera