06 december 2013

Uppdatering från England:

Som ni tidigare läst fick vi stiga upp i ottan och tolv timmar senare anlände vi med dyra tågbiljetter i fickan till den lilla staden Bristol. Vi hade bokat sängar på ett hostel ett par kilometer från stationen och fick betala 4.70£ för resan (cirkus 60 spänn!) ((plus lite till pga skjuts fram och tillbaka till närmaste bankomat))

Vårt hostel heter Rock and roll hostel och som namnet antyder finns här en bowlinghall under oss, vill man spela får hostelboende personer 20% rabatt!

Anledning till att vi bestämde oss för att börja i Bristol var för att gå på spelning på ett ställe som kan liknas vid en mindre vertion av Debaser Medis, vid namn The Fleece! (Vi stod på listan, så himla VIP! Klaras kontakt kirrar biffen bah! *snap* ((guwd, vem är jag ens?)) )
Bandet vi såg heter The Red Paintings och var sjukt häftiga att se live! Rekommenderar att lyssna på Spotify nu genast. (!) Blev också kompis med den 25åriga bulgarisk/amerikanska ljuddesignern Blag som vi hängde med resten av kvällen på spelningen.

Denna dag har vi spenderat på gatorna omkring oss, fotat streetart, ätit lunch plus tagit en fika på ett cykelcafé med endast vegmat! I taket hänge hjul utan cykeldäck, cykeltröjor, sportiga cyklar och till och med en cykelhjälmslampa!
Lunchen bestod för min del av en hummus sallad wrap och Klara beställde en krydding linsgryta med pitabröd att doppa i. Efteråt beställde vi två stycken flat white (vanligt kaffe med mjölk) och ett par olika mjuka kakor. Lånadecaféets wi-fi ett par timmar samtidigt som jag huttrade vid ett värmeelement pga det var faktiskt ganska kallt där inne. 

Ett par hundra meter bort hittade vi en kyrka som vi tittade in i och en liten utomhusmarknad med fina Banksy-printar i dålig kvalitét, gamla boksidor med jättefina bilder på som man kunde köpa för 1£ styck.(ca 13kr) (bild kommer senare.)

Nu sitter vi i lobbyn på vårt hostel och har precis bokat bussbiljett som tar oss in till London för att sedan åka långt ut på den går tunnelbanelinjen där vi ska bo på ett annat hostel i två nätter. No.8 Hostel (en svart byggnad med vit dörr som har en stor röd åtta på sig.)

Det var allt för nu! Cheerios!












Inga kommentarer:

Skicka en kommentar